Таїнство любові і добра

12 Кві 2012

Доброго дня, дорогі друзі! Будьмо знайомі! Це ми – учні 3-Б класу ЗОШ № 1 м. Бережан, що на Тернопіллі. Бережанщина – квітучий і красивий край, багатий на творчих людей, на звичаї. Тут працювали і творили Богдан Лепкий, Маркіян Шашкевич, Андрій Чайковський. Ми з радістю продовжуємо вивчати традиції рідної землі.

На світлині – зустріч Великодня минулого року. У кошичках писанки, прикраси на печиво, виготовлені нами з допомогою мам і бабусь. До свята ми вчили вірші, пісні, хороводи.

У школі теж є свої традиції. Напередодні свята ми провели акцію прибирання шкільного подвір’я та класів, ярмарок солодощів, виставку писанок і великодніх кошиків, конкурс веснянок та гаївок. У всьому нас підтримували батьки й учителі.

Ми дуже любимо всій клас – він великий і світлий, на стінах килимки, гобелени, ікебани, вишиті картини. Це все – роботи нашої улюбленої вчительки Тетяни Андріївни Дубіч, учителя-методиста, майстра народної творчості. Вона змалечку прививає нам любов до рідної землі, мови, до прекрасного. А які цікаві в нас уроки!

Ще ми мріємо стати членами екологічного клубу «Край». Тому залюбки доглядаємо класний акваріум і вазони, яких у нас більше ста, беремо участь в екологічних акціях та експедиціях.

Бажаємо вам усім у день Світлого Воскресіння прилучитися до великого таїнства любові і добра!

Хай великодня писанка несе у ваші оселі здоров’я, щастя, мир і злагоду!

Учні 3-Б класу ЗОШ № 1 м. Бережан Тернопільської обл.

 

4 comments on “Таїнство любові і добра

  1. класне Таїнство любові і добра

  2. дуже класне Таїнство любові і добра !!!.

  3. класне Таїнство любові і добра” дуже дуже класне

Залишити відповідь