Морозиво – і малим, і старим!

9 Лип 2017

Воно відоме як мінімум п’ять тисячоліть. Олександр Македонський відновлював за його допомогою сили після походів. У стародавній Месопотамії його виготовляли з льоду. Стародавні греки додавали в сніг мед і фрукти, виготовляючи улюблені ласощі. А вперше приготували його китайці, які подавали до святкового столу заморожені соки фруктів із шматочками плодів. Статистики стверджують, що в літній час кожні 3 секунди продається 1 порція його. В зимку 1 порція продається раз на 20 секунд. “Кого його?”, – тихо запитаєте :)…. Та ж моро-о-озива!

Продовження розповіді читай на стор.6-7 журналу “Куля” за червень! Також там знайдеш декілька цікавезних та смачнющих рецептів його приготування ;)

5_КУЛЯ_6_2017

Залишити відповідь