Зірочка зі самбора

27 Лют 2012

Древній Самбір, який у 2011 році відсвяткував своє 770-річчя, багатий на дитячі таланти. Серед них і першокласниця ЗОШ № 10 Романія Грицик. За кількістю отриманих медалей ця маленька дівчинка може позмагатися з будь-ким зі своїх ровесників, адже понад 2 роки вона відвідує школу бального танцю, часто бере участь у конкурсах і перемагає.

Родичі та друзі раділи за Рому, коли вона виборола 1-ше місце на Міжнародних змаганнях «Кубок Галичини», що проходили в грудні 2010 р. у м. Львові. У 2011 році дівчинка зайняла 2-ге місце в категорії «Бебі» у м. Дрогобичі в міжклубних змаганнях. А ще було й 2-ге місце в змаганнях з танцювального спорту «Кубок Фламінго» (2011 р., м. Львів), 1-ше місце в конкурсі на базі спортивно-танцювального клубу «Едельвейс» (2011 р., м. Львів), 1-ше місце у Всеукраїнських змаганнях «Променад» (2011 р., м. Трускавець). Особливим досягненням Рома вважає почесне 5-те місце у Загальнопольських змаганнях, що проходили в місті Перемишлі в листопаді 2011 р.

А в школі Ромочка – зразкова учениця, вона багато читає, гарно співає, любить сцену: на новорічні свята дівчинка блискуче виконала роль Снігуроньки. Рома Грицик – це гордість усього класу і маленька яскрава зіронька Самбора. Адже, окрім Богом дарованих талантів, вона має щиру вдачу і велике любляче серце.

2 comments on “Зірочка зі самбора

Залишити відповідь